Læringselementer

Den Spirituelle Uddannelse udfolder sig gennem nøje sammansatte undervisningsmoduler med 12 emner indenfor spirituel udvikling.

blomst rikke hertz

Uddannelsens 7 læringselementer:

forklarende proces logoer spirituelle univers web
 • kalibreringsmeditation_knap

  1. Kalibreringsmeditation

  Du bliver guidet gennem en meditation for at klargøre og kalibrere dig til at modtage undervisningen om det pågældende emne. Jeg opfordrer dig til at lytte til denne meditation hver dag for at berede dig på ny viden og flere indsigter. 

 • undervisning_knap

  2. Undervisning

  Jeg underviser dig i mine forskellige værktøjer, mine mest succesfulde metoder og giver dig forslag til, hvordan du selv integrerer og praktiserer månedens emne i dit liv. Jeg tager udgangspunkt i konkrete eksempler, anerkendte modeller og mine personlige erfaringer fra mine mange års undervisning i spirituelt lederskab. Du får adgang til en opsummering af begreber og de vigtigste læringspunkter, som du kan downloade.

 • integrationsmeditation_knap

  3. Integrationsmeditation

  Jeg guider en meditation, der støtter dig i at integrere alt det, som du har lært gennem din undervisning. Din nye viden og indsigter lagrer sig i krop og sjæl til senere brug. Med en styrkelse af din hukommelse vil du altid kunne trække din uddannelse frem og omsætte den til handling i dit liv.

 • sjaelesnak_knap

  4. Sjælesnak

  Som en del af din uddannelse mødes jeg til en Sjælesnak med en vis og anerkendt person. På baggrund af undervisningsemnet inspirerer vi dig med vores erfaringer om spiritualitet og konkrete råd til din læring.

 • livesessions_knap

  5. Livesession med mig

  Hver måned samles vi alle til en Livesession online. Her svarer jeg direkte på alle spørgsmål om de forskellige undervisningsemner. Både dem, du har sendt til mig på forhånd, og dem som opstår spontant under mødet. Live sessionen foregår fra kl. 19.30, og bliver optaget, så du har mulighed for at gense det.

 • reading_knap

  6. Reading med et medlem af Universet

  Den clairvoyante reading er det personlige møde mellem en studerende og mig. Der findes indsigtsfulde og inspirerende readings, der er blevet optaget, så alle kan få glæde af indholdet. 

 • reading_knap

  7. Reading med en anerkendt person

  I forbindelse med sjælesnakken giver jeg ved samme lejlighed gæsten fra undervisningsemnet en clairvoyant reading. Readingen er blevet optaget og delt i Universet, så du får et indgående og ganske unik indblik i den anerkendte gæsts liv og spirituelle motivation.

Scroll to Top