DIN SPIRITUELLE UDDANNELSE

DIN SPIRITUELLE UDDANNELSE

INTRODUKTION TIL UDDANNELSEN

https://detspirituelleunivers.com/wp-content/uploads/2020/11/cropped-favicon.png

Lær at leve og lede dit liv spirituelt

forklarende proces logoer spirituelle univers web

Kære skønne dig

Jeg håber, at du med nysgerrighed og åbenhed vil tage imod spirituel næring og mental udvikling i Den Spirituelle Uddannelse. Alt materiale er udviklet med intentionen om det reneste, højeste og bedste til at skabe værdi, udvikling samt varige resultater, der nærer dit sind og din sjæl. 

”Spiritualitet er for mig en overbevisning, der er stærk og etisk i orden. Det handler i høj grad om den måde, jeg møder andre mennesker på og lever mit liv – både privat og erhvervsmæssigt”.

Det er med største begejstring og ydmyghed, at jeg tillader mig at kalde mig for din spirituelle guide på denne rejse, som bliver Din Spirituelle Uddannelse.

Jeg håber, at du vil nyde undervisningen og bruge alt det, som du lærer undervejs i dit liv.  

Mit fornemmeste mål er, at du opnår spirituel udvikling på alle dine livsområder. Oplevelsen af uddannelsen, tempoet af lektionerne og resultaterne af din udvikling, vil være forskelligt fra person til person. Af samme grund er uddannelsens univers tilgængeligt for dig, når du har tid og lyst.

Jeg er taknemmelig for din tillid, og jeg glæder mig inderligt til at følge dig og støtte dig undervejs i din uddannelse.

I taknemmelighed og kærlighed
Rikke 

 

Scroll to Top