TILMELD DIG

DIN SPIRITUELLE UDDANNELSE

Undervisning i de mest grundlæggende principper for udvikling af livslange og positive resultater

buttons

LÆRINGSELEMENTERNE

Det Spirituelle Univers udfolder sig gennem nøje sammensatte undervisningsmoduler med relevante emner indenfor spirituel udvikling. Hvert emne er bygget op af syv elementer, som sikrer dig bedst mulig læring, udvikling, vækst og livslange resultater.

TILMELDING

Din Spirituelle Uddannelse i Det Spirituelle Univers
er særligt udviklet og sammensat af syv vigtige læringselementer,
som sikrer dig bedst mulig læring, integration og varige resultater.

kr. 19.995,-

Du får ved tilmelding tilsendt en eksklusiv opstartspakke til en værdi af over 1.750,- kr.

Velkomstpakken indeholder min særlige guld notesbog, en drømme- og målsætningsbog, der støtter dig igennem din proces, udviklet af mig til at opnå dine drømme og mål. Derudover får du en lækker bionedbrydelig drikkedunk til både kolde og varme drikke, en te-dåse med min særlige blanding af healende the og smukke spirituelle kærlighedssten. Du får tilsendt vores særudgave af det populære samtalespil Small Talk - Big Questions, der har udgangspunkt i min seneste bog Energi, samt én af mine samtalebøger, som giver dig tre måneders gratis adgang til Podimo, så du kan lytte til min podcastserie.

*Som en særlig og eksklusiv mulighed ved tilmelding inden den 1. november tilbyder jeg en fysisk undervisningsdag, hvor du kan komme med. Den fysiske undervisningsdag tilbydes i København, og du vil få nærmere information om dette, når du er tilmeldt uddannelsen i Det Spirituelle Univers.

Ved investering får du adgang til hele uddannelsen uden udløbsdato.

Scroll til toppen