Velkommen til denne måneds emne:
Mod til at udleve dit fulde potentiale

I Den Spirituelle Sjælesnak inviterer jeg hver måned en vis og anerkendt person til en samtale om spiritualitet. Her kommer vi ind på:

 • favicon

  Hvad betyder det spirituelle egentlig for dig i dit liv?

 • favicon

  Hvad består dine bedste spirituelle redskaber af?

 • favicon

  Hvordan kan det være en udfordring for dig, at leve spirituelt?

 • favicon

  Hvor ønsker du at udvikle dig mere?

Du får helt konkret inspiration, spirituelle perspektiver og relevante gode råd, som gør dig klogere på månedens emne.

Den Spirituelle Sjælesnak med Tina Hjortshøj Bilsbo

Da jeg bad mine guider om hjælp til at finde ud af, hvem jeg skulle invitere i studiet i denne måned, dukkede der et indre billede af Tina Hjortshøj Bilsbo op. For mig at se, stråler hun som en 1000 Watt-pære, og jeg er derfor så taknemmelig for at kunne præsentere hende som gæst i denne måneds Sjælesnak.

Tina Hjortshøj Bilsbo underviser i public speaking og arbejder netop med folks energi og hvordan, man står stærkt i sig selv. Tina fortæller mig her om, hvordan hun er bevidst om sin energi, hvordan hun bruger den på sit arbejde, men også hvordan det er vigtigt for hende at lade op helt alene efter at have været social.

Se med i Sjælesnakken og få indsigt i:

 • Hvad giver og hvad tager din energi?
 • Hvilke spirituelle værktøjer kan være med til at fylde dig op?
 • Hvordan er din energi egentlig og hvordan ser den ud?
 • Hvordan kan du skifte/øge/hæve din energi?
 • Hvilken specifik øvelse kan give dig energi nu og her?

Den Spirituelle Sjælesnak med Birgit Aaby om Mod

I denne måned har jeg besøg af iværksætter Birgit Aaby, som selv har arbejdet som clairvoyant og healer. Hun giver sin intuition og tilhørende mod meget af æren for sin succes.

I månedens Sjælesnak taler vi om, hvordan vi kan blive mere modige. Særligt, hvordan vi kan lære af de maskuline energier, men også blive egoister i vores eget liv.

Men hvordan lærer du at prioritere dig selv og din balance? Hvad gør man, når man bliver i tvivl om sin intuition nu holder stik? Og hvordan kan spiritualitet egentlig spille ind i erhvervslivet?

Se med og få svarene i månedens Sjælesnak.

Den Spirituelle Sjælesnak med Chief 1 om Spirituelt Lederskab

I denne måned udgiver jeg hele to Sjælesnakke om Spirituelt Lederskab og har i denne besøg af musikproducer og sanger Chief 1, som gennem hele sit liv har taget naturligt lederskab for alle andre, og har derfor ofte været mindre opmærksom på sig selv.

I månedens Sjælesnak taler vi om kroppens signaler, udfordringer, energi og velvære.
Hvordan kan du blive bedre til at mærke, hvordan du faktisk har det? Hvorfor kan vi med fordel begynde at se udfordringer som gaver? Hvad giver og tager din energi, og hvordan bliver du ladt op igen, så du får mere overskud til dig selv og andre?

Se med og få svarene i månedens Sjælesnak.

Den Spirituelle Sjælesnak med Anne-Mette Elsborg om Spirituelt Lederskab

I denne måned har jeg besøg af Anne-Mette Elsborg, som er CEO i en virksomhed, hun selv startede for 40 år siden. PJ Diesel Engineering A/S som er en international virksomhed, der arbejder med cirkulær økonomi og genbrug af komponenter til skibsmotorer inden for store fragtskibe, færger, krydstogtskibe og containerskibe.

I månedens Sjælesnak taler vi om at have mod til bruge sin spiritualitet både som leder og på direktionsgangen.

Hvilke redskaber kan du bruge til at træffe beslutninger og lede dig selv og andre spirituelt? Hvordan holder man de bedste medarbejdersamtaler og sørger for at spille alle på arbejdspladsen stærke? Kan man endda gøre brug af sin spirituelle værktøjskasse, hvis man skal afskedige en ansat?

Scroll til toppen