Rikke Hertz

"Intuition forklarer ikke, - den viser simpelthen vejen"

logo_hvid

HVEM ER JEG?

Der bliver talt meget om det voksende behov for en intuitiv udvikling af mennesker, men mindre om, hvordan det gøres. Igennem det meste af mit voksne liv har jeg uddannet og rådgivet en lang række mennesker til at udleve deres potentialer - og dermed give deres muligheder en ekstra vinkel.

Jeg uddanner mennesker i spirituelt lederskab. Jeg benytter mig både af min rationelle hjerne og mit clairvoyante hjerte, når jeg arbejder med mennesker. Hvad enten det handler om at blive bedre til at lede en virksomhed eller til at lede sit eget liv.

Igennem min karriere har jeg forfattet en række bøger om spiritualitet. De underbygger min overbevisning om, at der findes noget, der er større end os selv.

Spiritualitet handler for mig i høj grad om energi, mod og den måde, jeg møder andre mennesker og lever mit liv på – både privat og professionelt.

Min vision har altid været at bringe det spirituelle univers ind i erhvervslivet. For dermed at gøre spiritualitet anerkendt, anvendt og respekteret som et stærkt middel til at øge virksomhedens resultater. Samtidig med at man bliver styrket til at forbedre sig selv som leder og som menneske.

Du er hermed inviteret til at være med. Du vil  blive uddannet i spirituel udvikling i alle dine vigtige livsområder. Uddannelsen foregår online, så uddannelsen her i Universet er tilgængeligt for dig, når du har tid og lyst.

I taknemmelighed og kærlighed
Rikke Hertz

VELKOMMEN

TIL DET SPIRITUELLE UNIVERS

Scroll to Top