Sådan kommer
du i gang

Velkommen til Det Spirituelle Univers - Din Spirituelle Uddannelse.

Det glæder mig at byde dig velkommen, og jeg glæder mig til at følge dig i din spirituelle udviklingsrejse her hos mig.

Det Spirituelle Univers består af 12 emner indenfor spirituel udvikling. Et nøje udvalgt månedligt flow, der sikrer dig den bedste spirituelle næring, læring og uddannelse.

Alle 12 måneders indhold vil altid være tilgængeligt for dig, så du kan altid vende tilbage til et emne. Du kan med fordel også altid lytte til integrationsmeditationerne igen og igen, hvis du har brug for at få opfrisket et tidligere gennemgået emne. Du kan frit vælge hvilket emne, du ønsker at starte ud med efter dit behov og motivation netop nu.

Du får adgang til undervisningsvideoer med øvelser og tilhørende meditationer. Jeg uddyber, hvad emnet indeholder, hvorfor det er vigtigt at mestre det i sit liv, samt hvordan du kan arbejde med at bruge det hver dag, så det bliver en del af dig. Jeg giver dig også eksempler på, hvordan jeg bruger de forskellige redskaber i mit eget liv. Derudover får du konkrete redskaber, som du kan omsætte og bruge i din egen hverdag.

Til hver undervisningsvideo kan du også downloade læringspunkter, hvor jeg opsummerer månedens undervisning, hvis du vil følge med undervejs eller blot have det som noter.

Jeg anbefaler, at du går i gang med månedens undervisningsemne i følgende rækkefølge:

forklarende proces logoer spirituelle univers web

Meditationerne kan du lytte til måneden igennem, eller når du har brug for at opfrisket emnet. I starten vil jeg bede dig om at lytte til klargørings- og kalibreringsmeditationen inden undervisningen og integrationsmeditationen efter undervisningen, da der er en nøje gennemtænkt
sammenhængskraft.

Hvert emne indeholder også en Sjælesnak, hvor vi får et særligt perspektiv på månedens emne. Her inviterer jeg en inspirerende og vis person i studiet og taler med dem om, hvad spiritualitet betyder for dem. Vi taler også om, hvilke spirituelle værktøjer de bruger, og så deler de ud af deres bedste råd til dig.

Jeg giver også en clairvoyantisk reading til samme vise og anerkendte person, der tager udgangspunkt i månedens emne. Her stiller jeg ind på personens potentialer og muligheder samt mulige forhindringer. Readingen bliver delt i Universet, så du kan lære af de spirituelle løsninger.

Hver måned holder jeg også en livesession, hvor jeg besvarer dine spørgsmål om månedens emne. Du kan altid sende mig spørgsmål på forhånd til min mail, men det er også muligt at skrive til mig direkte undervejs. Du modtager et link til sessionen dagen inden jeg går på, så du kan tilmelde dig. Livesessionen bliver optaget og delt i Det Spirituelle Univers efterfølgende, så hvis du ikke har mulighed for at deltage online, kan du altid se sessionen.

Jeg glæder mig til at være din spirituelle rejseguide, og håber at Det Spirituelle Univers vil bringe dig nye indsigter, ny viden, fordybelse, udvikling og spirituel næring.

I taknemmelighed & kærlighed
Rikke

Scroll til toppen