Sådan kommer
du i gang

Velkommen til Det Spirituelle Univers - Din Spirituelle Uddannelse.

Det glæder mig at byde dig velkommen, og jeg glæder mig til at følge dig i din spirituelle udviklingsrejse her hos mig.

Hver måned udfolder jeg et nyt emne i en perlerække af indhold. Et nøje udvalgt månedligt flow, der sikrer dig den bedste spirituelle næring, læring og uddannelse.

Tidligere måneders indhold vil altid være tilgængeligt for dig, så du kan altid vende tilbage til et emne. Du kan med fordel også altid lytte til integrationsmeditationerne igen og igen, hvis du har brug for at få opfrisket et tidligere gennemgået emne. Du kan frit vælge hvilket emne, du ønsker at starte ud med efter dit behov og motivation netop nu.

Du kan allerede nu og for fremtiden sætte et kryds i din kalender den 11. i hver måned. Klokken 11.11 et tidspunkt fyldt med den højeste og reneste energi og betyder, at der sættes nyt igang - derfor åbner jeg altid op for et nyt emne op, netop på det tidspunkt.

Den 11. får du adgang til nye undervisningsvideoer med øvelser og tilhørende meditationer. Jeg uddyber, hvad emnet indeholder, hvorfor det er vigtigt at mestre det i sit liv, samt hvordan du kan arbejde med at bruge det hver dag, så det bliver en del af dig. Jeg giver dig også eksempler på, hvordan jeg bruger de forskellige redskaber i mit eget liv. Derudover får du konkrete redskaber, som du kan omsætte og bruge i din egen hverdag.

Til hver undervisningsvideo kan du også downloade læringspunkter, hvor jeg opsummerer månedens undervisning, hvis du vil følge med undervejs eller blot have det som noter.

Jeg anbefaler, at du går i gang med månedens undervisningsemne i følgende rækkefølge:

forklarende proces logoer spirituelle univers web

Meditationerne kan du lytte til måneden igennem, eller når du har brug for at opfrisket emnet. I starten vil jeg bede dig om at lytte til klargørings- og kalibreringsmeditationen inden undervisningen og integrationsmeditationen efter undervisningen, da der er en nøje gennemtænkt
sammenhængskraft.

Hvert emne indeholder også en Sjælesnak, hvor vi får et særligt perspektiv på månedens emne. Her inviterer jeg en inspirerende og vis person i studiet og taler med dem om, hvad spiritualitet betyder for dem. Vi taler også om, hvilke spirituelle værktøjer de bruger, og så deler de ud af deres bedste råd til dig.

Jeg giver også en clairvoyantisk reading til samme vise og anerkendte person, der tager udgangspunkt i månedens emne. Her stiller jeg ind på personens potentialer og muligheder samt mulige forhindringer. Readingen bliver delt i Universet, så du kan lære af de spirituelle løsninger.

Der er mange, som ønsker en personlig reading af mig for at blive klogere på egne potentialer, muligheder og forhindringer. Normalt tilbyder jeg ikke enkelte sessioner - kun længere forløb, da det sikrer størst udvikling og varige resultater. Jeg har dog valgt, at du som medlem af Det Spirituelle Univers har mulighed for at blive udvalgt til en reading, da jeg ved, at du her er på en længere spirituel udviklingsrejse, hvor du bliver undervist af mig, og dermed kan readingen supplere din proces. Hvis du er interesseret i at medvirke her i Det Spirituelle Univers, kan du ansøge ved at skrive lidt om dig selv til os. Hver måned udvælger vi en, der bliver udvalgt til en reading - som bliver filmet og delt her i Det Spirituelle Univers.

Du kan som medlem af Universet ansøge om en reading her.

Hver måned holder jeg også to livesessioner, hvor jeg besvarer dine spørgsmål om månedens emne. Du kan altid sende mig spørgsmål på forhånd til min mail, men det er også muligt at skrive til mig direkte undervejs. Du modtager et link til sessionen dagen inden jeg går på, så du kan tilmelde dig. Livesessionen bliver optaget og delt i Det Spirituelle Univers efterfølgende, så hvis du ikke har mulighed for at deltage online, kan du altid se sessionen.

Jeg sender altid et nyhedsbrev ud, når der er nyt indhold til dig og husk, at du altid kan tilgå materialet, når det er udkommet.

Jeg glæder mig til at være din spirituelle rejseguide, og håber at Det Spirituelle Univers vil bringe dig nye indsigter, ny viden, fordybelse, udvikling og spirituel næring.

I taknemmelighed & kærlighed
Rikke

Scroll til toppen