Sådan kommer
du i gang

Det glæder mig at byde dig velkommen, og jeg glæder mig til at følge dig i din spirituelle udviklingsrejse her hos mig.

Det Spirituelle Univers består af 12 emner indenfor spirituel udvikling. Et nøje udvalgt flow, der sikrer dig den bedste spirituelle næring, læring og uddannelse.

Alle 12 undervisningsemners indhold vil altid være tilgængeligt for dig, så du kan altid vende tilbage til et emne. Du kan med fordel også altid lytte til integrationsmeditationerne igen og igen, hvis du har brug for at få opfrisket et tidligere gennemgået emne. Du kan frit vælge hvilket emne, du ønsker at starte ud med efter dit behov og motivation netop nu.

For at begynde din uddannelse, skal du starte med at vælge hvilket undervisningsemne, du ønsker at udfolde. Du finder alle undervisningsemnerne ved at klikke på menulinjen og vælge "undervisningsemner". Når du har valgt det emne, du ønsker at udfolde, anbefaler vi at du starter med at se introduktionsvideoen til emnet. Under introduktionsvideoen finder du vores ikoner, der bruges som knapper til at lede dig direkte ind på de forskellige elementer.

Du får adgang til undervisningsvideoer med øvelser og tilhørende meditationer. Jeg uddyber, hvad emnet indeholder, hvorfor det er vigtigt at mestre det i sit liv, samt hvordan du kan arbejde med at bruge det hver dag, så det bliver en del af dig. Jeg giver dig også eksempler på, hvordan jeg bruger de forskellige redskaber i mit eget liv. Derudover får du konkrete redskaber, som du kan omsætte og bruge i din egen hverdag.

Til hver undervisningsvideo kan du også downloade læringspunkter, hvor jeg opsummerer undervisningen, hvis du vil følge med undervejs eller blot have det som noter.

Jeg anbefaler, at du går i gang med undervisningsemnet i følgende rækkefølge:

forklarende proces logoer spirituelle univers web

Meditationerne kan du lytte til når du har brug for at opfrisket emnet. I starten vil jeg bede dig om at lytte til klargørings- og kalibreringsmeditationen inden undervisningen og integrationsmeditationen efter undervisningen, da der er en nøje gennemtænkt sammenhængskraft.

Hvert emne indeholder også en Sjælesnak, hvor vi får et særligt perspektiv på undervisnings emnet. Her inviterer jeg en inspirerende og vis person i studiet og taler med dem om, hvad spiritualitet betyder for dem. Vi taler også om, hvilke spirituelle værktøjer de bruger, og så deler de ud af deres bedste råd til dig.

Jeg giver også en clairvoyantisk reading til samme vise og anerkendte person, der tager udgangspunkt i emnet. Her stiller jeg ind på personens potentialer og muligheder samt mulige forhindringer. Readingen bliver delt i Universet, så du kan lære af de spirituelle løsninger.

Hver måned holder jeg også en livesession, hvor jeg besvarer dine spørgsmål om undervisnings emnerne. Du finder altid næstkommende livesession med dato og link under siden "livesessioner". Vi sender også en mail ud til dig med link og dato. Du kan altid sende mig spørgsmål på forhånd til min mail, men det er også muligt at skrive til mig direkte i livesessionen. Du modtager et link til sessionen dagen inden jeg går på, så du kan tilmelde dig. Livesessionen bliver optaget og delt i Det Spirituelle Univers efterfølgende, så hvis du ikke har mulighed for at deltage online, kan du altid se sessionen.

Jeg glæder mig til at være din spirituelle rejseguide, og håber at Det Spirituelle Univers vil bringe dig nye indsigter, ny viden, fordybelse, udvikling og spirituel næring.

I taknemmelighed & kærlighed
Rikke

Scroll to Top